Vijesti

Sony pokrenuo marketinško partnerstvo s megapopularnim reperom

Šef marketinga PlayStationa, Eric Lempel, najavio je suradnju između Sonyja i megapopularnog glazbenika Travisa Scotta s ciljem promocije PlayStationa 5. Reper je u rujnu na svom Instagram profilu objavio fotografiju DualSense joysticka i komentar “kako će igrati dok ne izađe sunce” čime je izazvao čuđenje gamera i buru reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas smo veoma uzbuđeni što možemo objaviti da se Travis Scott pridružio obitelji PlayStation kao strateški kreativni partner. Čuli smo da je Travis veliki obožavatelj PlayStationa pa smo s njim započeli razgovor koji je doveo do ovog jedinstvenog partnerstva. Kroz zajedničku strast prema igranju i kreativnosti planiramo surađivati ​​s Travisom i njegovom markom Cactus Jack kako bismo proizveli inovativne projekte za koje se nadamo da će oduševiti naše zajedničke obožavatelje”, navodi Lempel na PlayStation blogu.

Partnerstvo je službeno započelo s videozapisom kojeg je napravio Scott, a u kojem se pojavljuju ključni ljudi koji su radili na različitim aspektima nadolazećeg PlayStationa.

https://www.youtube.com/watch?v=oEkjgwiq0QM

“Travisovo duboko znanje i lijepe uspomene o PlayStationu kao brendu, našim proizvodima i igrama nadahnut će njegov rad s nama od početka do kraja. Nevjerojatan je kreator i trudimo se raditi s najboljim kreativnim umovima unutar i izvan naše industrije kako bismo nastavili pružati svijetu iznenađenja na način koji samo PlayStation može”, istaknuo je šef marketinga PlayStationa.

Ovo nije prvi službeni doticaj Travis Scotta s gaming industrijom, u travnju je preko 12 milijuna igrača prisustvovalo njegovom virtualnom koncertu u Fortniteu što je ušlo u povijest kao jedna od ključnih prekretnica u evoluciji virtualnih koncerata.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano