Vijesti

Sony ponovno potvrdio da nema odgode PS5 konzole i igara; PS4 na preko 110 milijuna, više od 40 milijuna PS+ pretplatnika

Na svu sreću svih nas koji volimo igre i pratimo svijet igara, korona virus ipak neće odgoditi PlayStation 5, a niti PlayStation 5 igre. Itekako smo svjesni da u životu postoje puno veći problemi i brige, ali ovakve vijesti vesele čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je danas ponovno potvrdio da virus nije uzrokovao značajnije probleme te da PlayStation 5, ali i first party ekskluzive dolaze na vrijeme.

PlayStation 4 prodan je u više od 110 milijuna komada, a fascinantno je i rast PlayStation Plus korisnika. PS+ u ovom trenutku broji preko 41.5 milijuna pretplatnika! U ožujku 2019. godine ta brojka je iznosila 36.4 milijuna.

Prodaja digitalnih igara dramatično je porasla. Primjerice, u fiskalnoj 2015. godini, udio digitalne prodaje PS4 igara iznosio je 19%. U fiskalnoj 2019. ta brojka se popela na 51%!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano