Vijesti

Sony povukao odluku koja je zamalo uništila Helldivers 2: Oprostite, još učimo

Gotovo je, imate još par dana da registrirate PSN račune ako želite nastaviti igrati Helldivers 2 na PC-u, prošlog tjedna Sony je uvjetovao igračima najpopularnijeg online naslova ove godine. Možda to i nebi bilo toliko problematično da preko 150 zemalja još uvijek nema podršku za PSN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedile su bijesne reakcije igrača, stotine tisuća negativnih ocjena na Steamu, pa i stotine komentara na FFA. Šef Arrowhead studija se ispričavao, tvrdio da nije u njegovoj domeni, pa ipak priznao da je ovaj potez planirao zajedno sa Sonyjem još pola godine prije izlaska igre.

No Sony je šef, i konačno je reakcija igrača doprijela do ureda u SAD-u i(li) Japanu, do onoga tko po novome odlučuje u ovom prijelaznom razdoblju, dok je fotelja šefa PlayStationa još uvijek upražnjena odlaskom Jima Ryana.

“Čuli smo vas”, jutros poručuju iz PlayStationa. Prethodno zadani rokovi za obavezno logiranje u PSN račune potpuno su uklonjeni. “Još uvijek učimo što je najbolje za PC igrače i vaše povratne informacije su neprocjenjive”, dodaju.

Igra

Povezano