Vijesti

Sony priprema službenu podršku za DualSense na PC-ju

Da specifične mogućnosti DualSense kontrolera poput haptičke vibracije i adaptivnih okidača jednako dobro rade i na PC-ju već su pokazali naslovi poput Metro Exodusa koji su jedan kroz jedan iskopirali sve odlike s PS5, a s obzirom na šire otvaranje prema PC-ju, Sony planira jedino logično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška za DualSense na PC-ju manifestirat će se kroz službenu aplikaciju za nadogradnju softvera kontrolera, a da je ona na putu otkrivaju ažurirani uvjeti korištenja koje je na Sonyjevim stranicama pronašao korisnik Reddita Kgarvey.

Službena podrška mogla bi značiti i bežično korištenje DualSense kontrolera, budući da se na PC-ju Metro Exodus, Far Cry 6, Dying Light 2 i drugi zasad sa svim mogućnostima mogu igrati tek žičanim putem. A službena podrška mogla bi svoju premijeru imati s UNCHARTED: Legacy of Thieves kolekcijom koja se za PC planira negdje do kraja ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano