Vijesti

Sony radi na Metal Gear Solid filmu, a Oscar Isaac dobio je glavnu ulogu

Još 2017. Hideo Kojima pružio je svoj blagoslov za snimanje Metal Gear Solid filma, a sada, 4 godine kasnije zakotrljao se prvi ozbiljni kamenčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Produkcija je započela već onda, međutim, ne znamo koliko ozbiljno i u kakvoj je fazi. Međutim, kako je potvrđeno za deadline.com, Oscar Isaac utjelovit će lik i djelo Solida Snakea. Zanimljivo, svoju želju da glumi upravo Solida Snakea Oscar Isaac objavio je još prošle godine.

Oscara Isaaca upoznali ste epizodama VII, VIII i IX Star Warsa kao Poe Damerona, a zamjetnu ulogu imat će i u nadolazećem blockbusteru Denisa Villeneuvea Dune te Moon Knight Disney+ seriji. Ako imate osjećaj da Oscara Isaaca gledate u svemu živome ovih dana, onda niste jedini. Čovjek jako dobro organizira svoje vrijeme. Što Kojima misli o Isaacu možda najbolje govori ova slika.

Oscar Isaac je još prošle godine posjetio Kojimu u njegovom studiju u Japanu.

Metal Gear Solid film za Sony Pictures režirat će Jordan Vogt-Roberts, a budući da su i on i Isaac jako zaposleni u posljednje vrijeme, smatramo kako će snimanje započeti čim se pojavi rupa u njihovim rasporedima.

Što kažete na Oscara Isaaca u ulozi Solid Snakea? Imate li bolji prijedlog?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano