Vijesti

Sony registrirao novi patent – DualShock 5 će podržati bežično punjenje?

Dok nema konkretnih PlayStation 5 vijesti, svijet se zabavlja virusima i novim patentima koje Sony u zadnje vrijeme “štanca” kao na pokretnoj traci. Svakako od zanimljivih je onaj koji kaže kako bi PlayStation 5 kontroler mogao pratiti naše otkucaje srca i znojenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi patent kojeg je Sony registrirao kaže da bi DualShock 5 (a možda i neke druge PS5 stvarčice) mogle podržati bežično punjenje. Riječ je o adapteru koji će se uključiti u kontroler, a koji će komunicirati bežičnim putem s bazom koja služi kao punjač.

A wireless charging adapter that can snap onto a computer game controller can be inductively coupled to a charging base to wirelessly recharge a battery in the controller.

The adapter also can include keys that mirror keys on the controller so that a gamer can remove the adapter with controller from the charging base, keep the adapter on the controller, and use both the controller keys and adapter keys to control a computer game.

Moguće je kako će ovaj patent Sony koristiti i za PSVR 2 za kojeg se misli da će također biti wireless.

Patent je publiciran jučer, a kompletan sadržaj i shemu istoga, možete pronaći na linku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano