Vijesti

Sony se pridružio Keighleyjevom Summer Game Festu

Sony, izgleda, neće imati zasebnu veliku prezentaciju novih i nadolazećih igara poput Xboxa, ali se zato pridružio cjelomjesečnoj “proslavi” igara pod zajedničkim nazivnikom Summer Game Fest Geoffa Keighleyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije to nije otkriveno, ali i nadolazeći State of Play trajanja 30 minuta bit će djelom Summer Game Festa, otkriva to logo dodan u gornjem lijevom kutu novog twita.

Uključenost u Summer Game Fest ujedno znači i prisutnost na, kako je Geoff Keighley najavljuje, najvećoj prezentaciji igara ovog ljeta, a koja je zakazana za 9. 6. ove godine.

Summer Game Fest pretendira kompletno zamijeniti E3, sajam čije prezentacije su svakog lipnja nekada tvorile centar gaming industrije. Keighley za četvrtak 9. 6. u 19 sati najavljuje prezentaciju “najboljeg što gaming industrija ima”, a tamo će, sada je potvrđeno, biti prisutan i Sony.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano