Vijesti

Sony: Uncharted je nova hit filmska franšiza

Iako je kod kritike prošao u najbolju ruku solidno, Uncharted film je premašio sva očekivanja. U prvom vikendu povratio je i premašio sve uloženo, zasjeo na vrh Box Officea, a izgleda da su i lideri Sonyja zadovoljni komercijalnim uspjehom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja za Deadline, šef Sony Picturesa Tom Rothman oduševljeno se obratio zaposlenicima. “S preko 100 milijuna zarade u samo jednom vikendu i 90% pozitivnih ocjena publike na Rotten Tomatoesu, Uncharted je naša nova filmska hit franšiza”, napisao je Rothman u internom mailu.

Budućnost je neupitna

Rothman se interno zahvalio i ekipi iz PlayStationa te Naughty Doga, a ako ćemo čitati između redaka, čini se kako Uncharted kao filmska franšiza definitivno ima budućnost. Budućnost koja će najviše ovisiti o dostupnosti i cijeni Toma Hollanda, kojem je cijena drastično porasla nakon uspjeha posljednjeg Spider-Man filma.

Nakon gomile problema u pretprodukciji koja se otezala godinama, a zatim i produkciji koju je u nekoliko navrata zatvarao Covid-19, Uncharted će, izgleda postati novi izvor prihoda još jedne Sonyjeve divizije.

Povezano