Vijesti

Sony za četvrtak priprema God od War Ragnarok prezentaciju?

Ako posljednjih nekoliko tjedana pozorno pratite gaming industriju, sigurno ste čuli za gospodina zagonetnog imena “The Snitch.” Čovjek je to koji je leakao kompletan Sonyjev “State of Play”, Kojimin Overdose (doduše, još nije služben potvrđen), dolazak Persona na Xbox kao i remaster Crisis Corea. Radi se očito o čovjeku s dubokim vezama u gamingu i pravim legitimitetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov posljednji teaser ujedno bi mogao biti i najveći. God of War Ragnarok sigurno je najočekivanija igra ove godine i svaki tjedan se fanovi (a i mi) pitamo gdje je State of Play i kad ćemo saznati datum izlaska igre.

Odgovor nam stiže kako se čini, idući četvrtak 30. 6. “The Snitch” je objavio binarni kod 11110 koji daje broj 30. Idući tjedan, 30. lipanj je četvrtak, a Sony obožava održavati State of Play četvrtkom. Znakovit je i povratak Cory Barloga na Twitter koji čitav tjedan teasa God of War fanove mističnim porukama i objavama.

Sony, vrijeme je da nam otkriješ datum izlaska. Sve više se šuška o 11. 11. 22. Strpljivo čekamo Sonyjev potez, a novac je odavno rezerviran za jednu od najvećih PlayStation franšiza.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano