Vijesti

Sonyjev Project Q navodno neće imati bateriju za pohvaliti se

Sony je na PlayStation Showcaseu prošlog tjedna i službeno otkrio postojanje svoje nove prijenosne gaming konzole radnog naziva Project Q.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to uređaj isključivo za stremanje igara s PS5 preko internet konekcije. Premda bez “ozbiljnijeg” hardvera u sebi, Project Q neće imati zavidnu autonomiju, kaže insajder Tom Henderson, koji je, uostalom, prvi uopće otkrio postojanje uređaja.

Naime, kako piše na Insider Gamingu, trajanje baterije svodit će se na 3-4 sata. Henderson predviđa da će s tako bitnom, a kratkom stavkom, Sony teško uspjeti pozicionirati ovaj uređaj, a zasad u tom smjeru idu i prvi komentari na internetu.

Reakcije potencijalnih kupaca su, naravno, negativne. Ekran dijagonale 8 inča pri 1080p je veliki potrošač, pa pretpostavljamo da bi se autonomija značajno produžila odabirom manje rezolucije. Međutim, od uređaja koji je u startu jedan veliki kompromis, teško je pronaći motiva za još pokoji kompromis.

Više o Project Q trebali bismo saznati u narednim mjesecima, a Sony je najavio njegov izlazak negdje do konca godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano