Vijesti

Sonyjev tajni studio ostao je bez dvoje važnih ljudi. Raspada li se sve?

Već više od dvije godine Sony zapošljava neke od najtalentiranijih ljudi gaming industrije u svoj novi studio u San Diegu. Novi tajnoviti studio nikada nije službeno predstavljen. Nije poznato ni na čemu konkretno radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, postoje špekulacije. Teorija kojoj smo skloni vjerovati je ta da studio radi na novoj Uncharted igri budući da je tamo zaposleno nekoliko poznatih lica iz Naughty Doga, a Naughty Dog više ne želi raditi Uncharted igrama.

Jedno od poznatijih lica tajnog studija i bivši ND-ovac je senior game designer Quentin Cobb koji na Twitteru već neko vrijeme najavljuje “super tajni projekt”. Sudeći prema Linkedin profilu nedavno je napustio studio. A to je prije nekoliko dana napravio napravio i drugi senior i još jedno poznato lice – John Bautista, nakon čega su po internetu krenule špekulacije o raspadu čitavog tajnog studija.

Što očito nije slučaj. Bautista je javio na Twitteru kako je njegov odlazak posljedica osobnih okolnosti te je potvrdio kako je projekt tajnog studija još uvijek u razvoju.

Za kraj odgovorimo na pitanje iz naslova. Tajni studio se ne raspada, tajnoviti projekt ide dalje, a budući da je od formiranja prošlo sada već skoro 3 godine očekujemo uskoro prve konkretne informacije za novu igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano