Vijesti

Spider-Man: No Way Home je najbolje ocjenjen Spidey film dosad, ostvario je golemu zaradu

Spider-Man: No Way Home kao jedan od najiščekivanijih filmskih naslova godine nije razočarao. Atmosfera u kinima može se usporediti s onom kod Marvelovog Endgamea, gledatelji su većinom oduševljeni, a to se preslikava i na agregatorima recenzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako u trenutku pisanja ovog teksta na Rotten Tomatoesu No Way Home drži visokih 94% od 283 recenzija kritike, te ocjenu od 99% od preko 10 tisuća regularnih korisnika.

Slično je i na IMDB-u s prosjekom ocjena 9.1 od 100. Na oba agregatora No Way Home je najbolje ocjenjeni Spidey film dosad, a sve to se reflektiralo na zaradi koja je daleko veća nego što se prognoziralo.

Daleko najveća zarada od početka pandemije

Tako je u vikendu otvaranja Tom Hollandov Spider-Man samo u SAD-u ostvario zaradu od 253 milijuna dolara. Sony i Disney su se nadali zaradi od 130 do 150 milijuna, međutim, No Way Home je pregazio sva očekivanja. U čitavom svijetu zarada se penje i do 587 milijuna, što ga svrstava na visoko treće mjesto svih vremena, odmah iza Endgamea i Infinity Wara.

Ne loše za pandemijsku godinu, a rezultat je još impresivniji kada uzmemo u obzir da nijedan film u posljednje dvije korona godine nije ostvario zaradu veću od 90 milijuna dolara.

Spider-Man: No Way Home istovremeno je stigao i u domaća kina, a ako ste ga odgledali, prokomentirajte ga s nama u našoj forumskoj diskusiji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano