Vijesti

Spider-Man stiže u Fortnite, izgleda bolje nego u Avengers igri

Spektaklom je noćas završio drugi chapter Fortnitea. Igrači su pomogli The Rocku (The Foundationu) i Jonesu pobjeći iz laboratorija, nakon čega se otok preokrenuo i sada već skoro 12 sati Fortnite uopće ne radi.

Kada otvorite Fortnite, dočekat će vas animacija lika nasred oceana. Jedina opcija je izlazak iz igre.

Prije dvije godine poslije završetka prvog chaptera Fortnite nije radio više od dva dana. Tada je bilo neizvjesno hoće li Epic uopće nastaviti s igrom, a o događaju su izvještavali svi svjetski mediji. Neki predviđaju kako će se Fortnite nastaviti tek za 3 dana s novom sezonom, a da Fortnite nije stigao svom kraju otkrio je leakani trailer.

Novi battlepass imat će Spider-Man skinove, a nekoliko kadrova otkriva i mehaniku swinganja nakon kojih će vam, kada ih vidite, biti žao Crystal Dynamicsa. Animacije kretanja izvedene su bolje nego u Marvel’s Avengers igri.

U traileru je primjetna i bolja fizika, što bi trebala biti jedna od beneficija transformacije u Unreal Engine 5 (prva igra s Epicovim engineom nove generacije), a novost je i mehanika klizanja niz padinu. Nova mapa ima različite biome, od snježnih do pustinjskih, nova najpopularnija točka bit će zgrada Daily Buglea, a sve to kreće, pretpostavljamo, negdje idući tjedan.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close