Vijesti

Sprema li Microsoft još pokoje iznenađenje?

Jučerašnja vijest o Microsoftovoj kupovini ZeniMaxa izazvala je pravi šok u gaming zajednici. Takav potez mogao bi se pokazati velikom prekretnicom u igraćoj industriji, a neki insideri smatraju kako je ovo samo početak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađanja zabavljaju igrače i publiku, a ponekad se iz tih nagađanja rodi istina. XboxEra je maleni Youtube kanal koji je orijentiran na Microsoft, a njihova dva voditelja redovitih podcasta vrlo često pogode s nagađanjima. Danas su otišli toliko daleko da su izravno tvrdili kako uskoro stiže vijest o Microsoftovoj kupovini dvaju razvojnih studija.

Ubrzo nakon toga, redditom i forumima počele su kružiti slične glasine. Zenimax Media samo je jedan dio, ali i najveći, Microsoftovog nedavnog šopinga. Imena studija nisu poznata, ali velike su šanse da se radi o Asobu i DontNodu. Asobo je nedavno izbacio Microsoft Flight Simulator i u kombinaciji s novčanom injekcijom slične igre mogle bi postati češća pojava. Također, zabavlja ideja o zajedničkom radu Asoba i Bethesde na Starfieldu. S druge strane, DontNod je već godinama u odličnim odnosima s Microsoftom i njihove igre savršeno bi se uklopile u Gamepass model.

Pokaže li se ovo istinom ili ne, jedno je sigurno – čeka nas zanimljivo razdoblje igraće industrije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano