Vijesti

Sprema li se Naughty Dog prikazati nešto bitno na The Game Awardsu?

Sprema li se Naughty Dog najaviti svoju narednu igru? Ili barem demonstrirati The Last of Us multiplayer naslov? Studio koji još stoji iza Uncharteda, Jack & Dextera te Crasha ažurirao je profilnu sliku na društvenim mrežama, što radi samo za posebne prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, uoči izlaska The Last of Usa, uoči dolaska Uncharteda na PC, uoči najave Uncharteda 4 ili za specijalne prilike poput podrške LGBT-u. Ovaj put profilna slika je izuzetno drugačija od ranijih, a timing uoči The Game Awards ceremonije golica maštu.

Može biti svašta. Plavi, hladni tonovi ne vuču na The Last of Us. Za podršku kolegama iz Santa Monice i Ragnaroku je kasno. A studio nema običaj vizualima pratiti godišnja doba. Novi IP? The Game Awards ceremonija održava se u četvrtak 9. 12. u 1:30 ujutro, a tokom dva sata nagrađivanja i demonstracija novih igara, tko zna, svojih par minuta možda će dobiti i Naughty Dog. Svakako je vrijeme za nešto novo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano