Vijesti

Squadron 42 dobio sat vremena dugi gameplay prikaz. Izlazi u 2026.

Minulog vikenda iza sebe smo ostavili još jedan tzv. CitizenCon, prezentaciju na kojoj se Chris Roberts i ekipa okupe kako bi 12 godina nakon što su krenuli skupljati novac skupili još više novca te obećavali nove datume.

Ove godine CitizenCon je bio nešto konkretniji, konkretan poput preko 700 milijuna dolara koje su igri/igrama dosad donirali igrači. Tako je prezentiran novi prikaz Squadrona 42, naslova za jednog igrača u Star Citizen univerzumu s preko sat vremena gameplaya.

Doduše, na tih sat vremena tek oko četvrtine vremena otpalo je na sami gameplay, ali cjelokupan prikaz je produkcijski ostavio snažan dojam na fanove i PC entuzijaste koji jedva čekaju novi test svojih konfiguracija. A Squadron 42 će zaista biti pravi test, jer količinom detalja radi se o jednom od najimpresivnijih prikaza neke igre u novijoj povijesti.

Prikaz od ispod je, poručuju developeri, tek uvod u igru koja će prema navodima trajati više od 30 sati. Cloud Imperium Games je kao datum izlaska izvjesio 2026. godinu. Živi bili pa vidjeli.

Igra

Povezano