Vijesti

Dok gameri i dalje “plaćaju” Star Citizen, developeri se bave – gužvanjem plahti?

Nešto što zvuči kao totalna zaje*ancija ili perverzija je zapravo istina. Ajmo redom. Dakle, Star Citizen je nakon cca. 10 godina i dalje u alpha fazi te i dalje nema nikakvih naznaka izlaska iz iste. Podržavatelji i dalje pumpaju novce u ovaj, najambiciozniji i financijski najveći, kickstart projekt ikada. Trenutno iznos stoji na više od 450 milijuna dolara i nema naznake stajanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svatko tko baci letimičan pogled bi pretpostavio da je to više nego dovoljno novaca da se ne znam kakva igra napravi. Uostalom giganti kao što su Grand Theft Auto 5 su napravljeni sa puno manje novaca. Okej, moguće je igrati neke dijelove Star Citizena i u ovakvom stanju – ali to i dalje nije konačna, gotova verzija igre. Čime se Cloud Imperium Games bavi?

Oni se bave nečim što se zove “bedsheet deformation” odnosno – gužvanje plahti. Tim zadužen za to si je očito dao ozbiljan zadatak da Squadron 42 bude što realističniji može biti tako im je iznimno bitno da se plahta realno deformira ovisno o tome uđemo li ili izađemo iz kreveta i slično. Naravno da je to dočekano pod nož i na tapetu za ismijavanje od strane gaming redditora. Problem je što je gužvanje plahti u briefingu postavljeno na prvom mjestu što je izazvalo brigu kod nekih. Ali kako je sadržaj postavljen po abecedi, AI Content, pod što spadaju plahte, se baš nalazi na početku.

Neovisno o tome, na Star Citizenu se radi kao i na Squadron 42-ci, a kad će izaći? Eh pa sad… Sudeći po pretjeranom detaljiziranju, tko će ga znati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano