Vijesti

Square Enix je najavio novi Star Ocean za konzole i PC

Fanove jRPG-eva ne trebamo upoznavati sa Star Ocean serijalom. Original je debitirao ’96. fuzijom fantasyja i znanstvene fantastike, a povodom 25. rođendana dobit će novi, šesti po redu nastavak. I to baš kada smo pomislili da je serijal zamro s mobilnim portovima i remasterima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Star Ocean: The Divine Force je u razvoju kod originalnog studija tri-Acea. Vraća se sistem otkrivanja radnje iz dvije perspektive, istovremeno ćemo pratiti heroje iz fantasy nerazvijenog planeta te drugog iz naprednog sci-fi okruženja. Ovisno o odlukama i načinu igranja na priča se može završiti s različitom postavom likova i raspletom priče.

Developeri obećavaju “jedan od najvećih svjetova” u serijalu, a koji ćemo moći istraživati uz potpunu slobodu u stilu Monster Huntera ili Xenobladea, a kako kažu (u što se možete i uvjeriti u prvom prikazu), borba nikada nije bila brža i moćnija.

Putove dvojice junaka iz različitih svjetova ukrstit ćemo 2022. Na svim aktualnim konzolama i PC-ju definirat ćemo i pokušati usmjeriti sudbinu svemira.

Povezano