Vijesti

Square Enixov Babylon’s Fall dobio je gameplay trailer, mnoge je razočarao

Nakon dvije godine Square Enix je predstavio novi prikaz kooperativnog naslova Babylon’s Fall kojeg su popratile dvije riječi koje ne volimo i zazivaju na oprez – live service.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čak i nakon izlaska planiramo redovito izdavati novi sadržaj”, kaže producent Junichi Ehara iz PlatinumGamesa, što ne mora nužno značiti kako Babylon’s Fall neće imati sadržaja na samom izlasku poput jedne druge Square Enixove live service igre – Marvel’s Avengersa.

No vratimo se prikazu unikatnog stila, fluidne borbe, moćnih oružja i kooperativnog gameplaya za do 4 igrača, ali i koji, ako ćemo biti iskreni, izgleda lošije od onoga što smo gledali. Barem grafički.

Developeri ovu igru opisuju kao miks hack and slash žanra i fluidne akcije Nier: Automate, tako nekako i nama izgleda, a koliko u tome ima istine moći ćemo se uvjeriti u jednom od skorih beta testiranja na PC, PS4 i PS5. Za testiranje se prijavite ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano