Vijesti

Srednjoškolci, osvojite poklon bon za Steam sudjelovanjem u istraživanju o videoigrama

IZMJENA ČLANKA: Prikupljen je dovoljan broj sudionika te su prijave za sudjelovanje u istraživanju zatvorene. Hvala svima na tako velikom odazivu!

Idete u srednju školu? Igrate videoigre tri ili više sata dnevno? Ako je odgovor na oba pitanja DA, prijavite se za sudjelovanje u istraživanju „Moje iskustvo gaminga“!

Provodi ga Josip Razum za svoj doktorat iz psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu pod mentorstvom doc.dr.sc. Aleksandre Huić.

U istraživanju Josip želi proučiti kako gameri koji idu u srednju školu vide svoje igranje videoigara. Što igraju, kako igraju, što ih motivira za igru? Kako uklapaju videoigre u svoj život? Koje su sve pozitivne posljedice i ima li negativnih?

Kako biste mu pomogli odgovoriti na ta pitanja, sudjelovat ćete u online intervjuu koji traje od 45 minuta do sat vremena.

Kao nagradu za sudjelovanje dobit ćete bon za Steam od 10 eura (ili drugi sličan poklon po izboru) i pomoći u napretku znanstvenih istraživanja o gamerima.

Za sudjelovanje se najbolje prijaviti što prije jer prikupljanje sudionika traje do 25. 1. 2021.

Prijaviti se možete mailom na: [email protected] ili dodavanjem Josipa na Discord: Zumramania#8236 gdje se možete dogovorite za vrijeme intervjua.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close