Vijesti

Stadia će u 2020. dobiti 10 ekskluziva, 120 novih igara i niz novih mogućnosti

Googleova Stadia jako loše je krenula krajem prošle godie u svoju avanturu. Razni tehnički problemi, nedostatak prave 4K rezolucije u igrama, loša komunikacija i uz sve to radi se u osnovi o relativno skupom servisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, danas je Stadia stabilna. Igrači koji imaju dobre konekcije iznenađujuće ugodno igraju igre na uređajima na kojima ih inače ne bi mogli pokrenuti i ako se Google malo konsolidira po pitanju promocije Stadia bi mogla postati značajan igrač na tržištu.

S 2020-om Google je predstavio svoje planove za ovu godinu, a do kraja trećeg mjeseca obećana je podrška za 4K rezoluciju i bežićno igranje putem Stadia kontrolera prilikom igranja kroz Chrome, napredniji Assistant i podrška za veći broj Android telefona.

Osim kratkoročnih planova, Google je najavio dolazak više od 120 novih igara i cilja na najmanje 10 ekskluziva i to samo u prvom djelu ove godine. Iako se Stadiji može puno toga prigovoriti, činjenica je kako se radi o trenutačno najozbiljnijem servisu za streamanje igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano