Vijesti

Stalker 2 je jeziv u novom gameplay traileru, potvrđen je izlazak u 2023.

Ukrajinski razvojni studio GSC Game World je, kako je i najavio, danas objavio gameplay trailer za S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Bez dodatnog iznenađenja, poput, primjerice, konkretnog datuma izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, s obzirom na rat u Ukrajini te uvjetima u kojima djeluju developeri, iznenađuje koliko dobro izgleda. Kako grafički, tako i po pitanju same prezentacije kroz naraciju pripovjedača i dijaloga između likova. Trailer kroz dvije i pol minute prikazuje isprekidani gameplay diljem, kako ga nazivaju, “golemog svijeta bez granica”. Prikazana je interakcija s NPC-evima, pucnjava, borba protiv ljudskih neprijatelja i čudovišta te old school inventory koji će vas vratiti u neka bolja vremena.

Iako nema preciznog datuma izlaska, kraj trailera otkriva da će on uslijediti negdje u 2023., a tim povodom su otvorene i prednarudžbe. Dakle, ako sve prođe po planu i rat u Ukrajini dodatno ne eskalira, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl igramo dogodine na PC-ju te Xbox konzolama, od prvog dana na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano