Vijesti

Star Citizen kampanja Squadron 42 je odgođena po sada već nebrojeni put, a developeri su prikupili gotovo 350 milijuna dolara

8 godina i golemih 339 milijuna dolara kasnije Star Citizen kampanja još jednom je odgođena. Ovaj put ekipa iz Robert Space Industries napravila je ono što je trebala raditi od samog početka – uklonjena je bilo kakva referenca na okvirni datum izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok MMO komponenta Star Citizena raste relativno zadovoljavajuće s izlaskom nove verzije igre svaka 3 mjeseca, Squadron 42 kampanja već godinama se povlači roadmapama. Beta verziju kampanje smo trebali igrati krajem ove godine, a sada već možemo ozbiljno propitkivati bilo kakav izlazak. Možda bi najbolje bilo kompletno otkazati sve, ali što s onima koji su već platili taj dio igre?

Squadrons 42 kampanja je u razvoju od 2012. Još 2015. developeri su započeli odvojeno prodavati prednarudžbe, kada su najavili holivudsku razinu produkcije s glumcima poput Mark Hamilla i Gary Oldmana. Squadron 42 trebao je izaći 2016., pa 2017., pa… dalje vam je jasno.

Igra

Povezano