Vijesti

Star Wars Battlefront II dobio posljednji update; kompletan studio seli na next-gen Battlefield

Kao što znate, Battlefield V dobiti će uskoro svoje posljednje ažuriranje. Fanovima ta vijest nikako nije dobro sjela jer je Battlefield V ipak ostao dužan ovu generaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane imamo potpuno drugačiju priču jer uz No Man’s Sky, Star Wars Battlefront 2 je vjerojatno najveća priča o iskupljenju neke igre. Battlefront 2 je na početku bio doslovno otrovan užasnim i grabežljivim mikrotransakcijama, i zaista je prošlo jako puno mjeseci dok igra nije dovedena u red.

Danas možete kupiti Star Wars Battlefront 2 za jako malo novaca, a igra će vam pružiti zaista na stotine sati zabave. Puna je sadržaja, mapa i modeova, a posljednje ažuriranje za igru koja je izašla 2017. godine stiže uskoro.

Nakon updatea, ekipa se prebacuje na novi Battlefield koji je među ključnim igrama za EA iduću generaciju. Nadamo se samo da idući Battlefield neće podbaciti. Na njemu će raditi očito više ljudi nego ikada ranije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano