Vijesti

Star Wars Outlaws dobio prošireni gameplay prikaz, ovo su fanovi čekali

Dok se bližimo lansiranju Ubisoftovog “GTA u Star Wars univerzumu”, na Ubisoft Forward prezentaciji Star Wars Outlaws upravo je dobio najveći gameplay prikaz dosad.

Prije nego što se otisne u svemir, protagonistica Kay slobodno se kreće kroz sve prostorije Trailblazera. U svemiru ruši nekoliko neprijateljskih brodova, što je sjajna prilika za zaraditi kredita sa strane, a potom warpom skače u drugi sunčev sistem, do teritorija Hutta.

Svi ti prijelazi djeluju povezani uz prigodne animacije te bez pretjeranog učitavanja, ali ipak to nije razina No Man’s Skya i jasno je da su lokacije i planeti odvojeni u manje otvorene svjetove. Ako ćemo biti bezobrazni, svakako je bolje izvedeno od Starfielda.

U misiji infiltracije napucavanje djeluje pomalo drveno, što nije svojstveno Massive studiju, kreatoru The Divisiona, ali to možda možemo pripisati početku igre i nedovoljno razvijenim skillovima. Sve ostalo, od level dizajna do atmosfere djeluje kao Star Wars u potencijalno najautentičnijem Star Wars igraćem univerzumu dosad.

Oba prikaza pogledajte ispod, a Star Wars Outlaws izlazi 30. 8. na PC, PS5 i XSX/S.

Igra

Povezano