Vijesti

Star Wars Outlaws imat će sistem kriminala po uzoru na GTA

Potencijalno jedna od najvećih igara ove bit će Ubisoftov Star Wars Outlaws. Da, znam. Čim vidite Ubisoft, i open world igru, vaš mozak vidi tornjeve, nepotrebne glupe questove, nekoliko tisuća gluposti za skupljanje i sl. Samo što Outlaws nije takva igra i na njoj je radio Massive Entertainment studio koji nije poznat po takvoj strukturi igara.

Igra će ponuditi ogroman open world svijet koji će pred igrača staviti hrpu izazova. Ako tako odlučimo, moći ćemo praviti nered diljem galaksije, što neće proći nekažnjeno. Julian Gerighty, kreativni direktor The Divisiona i Outlawsa, otkrio je da će sistem kriminala biti jednak onome iz Grand Theft Auta.

To znači da će postojati 6 wanted levela. Ako ćete raditi male nerede, ganjat će vas normalni mobovi kojima ćete lagano pobjeći, no ako ćete se stvarno dobrano našikati i raditi haos po galaksiji, neprijatelji će na vas pustiti Death Trooperse i još puno gore neprijatelje.

Dakle, teško da ćete preživjeti. Mi jedva čekamo ponedjeljak i Ubisoft Forward gdje ćemo vidjeti duži gameplay prikaz igre. Star Wars Outlaws izlazi 30. 8. za PS5, XSX/XSS i PC. Kruže priče da su neki od nas već igru prednaručili. C-c-c!

Igra

Povezano