Vijesti

Star Wars Outlaws u prvom gameplay prikazu izgleda kao igra o kojoj su fanovi sanjali

Ubisoft je pokazao 10 minuta gameplaya za Star Wars Outlaws, prvi open-world Star Wars naslov uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikaz otvara protagonistica Kay Vess okružena neprijateljima u podzemnoj bazi. Simpatični ljubimac Nix pomaže joj u odvraćanju pažnje neprijatelja te je koristan i u samoj borbi, gdje vidimo puno tipičnog Star Wars napucavanja iz trećeg lica.

Kay potom ganjaju na speeder bikeovima, gdje u vatrenoj borbi ima mogućnost usporavanja vremena, a potom u obližnjem gradiću, nakon pregovora s nekim iz Carstva, sjeda u brod te u realnom vremenu odlijeće u orbitu Toshara planeta gdje svjedočimo svemirskoj borbi.

I dok napucavanje izgleda kao da mu je potrebno još ušminkavanja, sve drugo izgleda sjajno, a posebno kada postanete svjesni otvorenosti igre na razini kakvu nikada dosad nismo iskusili Star Wars igrama. Dojma smo kako je Ubisoft uložio sve što ima, što se vidi na svakom koraku te nam se posebno sviđa činjenica da se Outlaws ne osjeća kao još jedan Ubisoftov reskin. Sve djeluje svježe i originalno, a ako u konačnici i ostatak igre nastavi djelovati kao ispunjenje snova fanova franšize, Ubisoft čeka neviđena berba novčanika.

Star Wars Outlaws igramo negdje u 2024. na PC-ju, PS5 i XSX/S.

Ubisoft Forward najave i prikazi

Igra

Povezano