Vijesti

Stardew Walley i Harvest Moon fanatici, radujte se! Ove godine stiže Coral Island

Čini se kako žanrovska varijanta u kojoj predstavljamo renomiranog farmera sa zadatkom da obogati i uljepša okolinu svojim zaslugama još ne jenjava. Uostalom, Stardew Walley je dokazao kako taj Harvest Moon koncept može biti prilično zabavan čak i u moderna doba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sada stiže i novi konkurent! Zove se Coral Island i u njemu ćemo također utjeloviti farmera koji će od tropskog otoka učiniti svoj najbolji vrt pun povrća. Osim toga, bit će moguće ulaziti u špilje i tamaniti gamad u potrazi za rudama, kao i čistiti koraljne grebene u moru od smeća kako bi rijetke ribe prišle bliže. Naravno da će biti moguće razgovarati s drugima i imati razne pokušaje barenja kako bi potencijalne simpatije izveli na dejtove, i tko zna što sve ne!

Iako grafički gledano Coral Island nije ništa pretjerano divljački uređen, ima tu neku dozu šarma malkice dotjeranih asset flipova iz uobičajenih besplatnih game enginea, a glazba je baš fino opuštajuća te podsjeća na Stardew Walley. Coral Island izlazi 13.8.2021. za Steam i težit će 5gb., a nije poznato hoće li izlaziti na neke druge platforme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano