Vijesti

Starfield će biti prikazan na E3 prezentaciji Xboxa i Bethesde, a sljedeća Assassin’s Creed igra je veća i od Valhalle

Jason Schreier je ugledan autor i novinar koji većinom piše o videoigrama i novostima u gaming svijetu. Objavio je knjigu pod nazivom Blood, Sweat and Pixels, te je trenutno u fazi pisanja sljedeće knjige. Uz sve to, stigne biti i jedan od voditeljaj na poznatom Triple Click podcastu što je za ovaj članak jako bitno. Mi gameri ga prije svega znamo kao čovjeka koji ima informacije prije svih ostalih i te informacije budu točne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je ovog tjedna tokom njihovog podcasta pod nazivom Prepare For A Weird E3 izjavio nekoliko ‘bombastičnih’ vijesti. Prvo što je izjavio je da će Starfield biti prikazan tokom Xboxove i Bethesdine prezentacije, kao i njegov točan datum izlaska (kasno u 2022. godini). Također, izjavio je kako će nova igra koju radi Eidos Montreal studio biti prikazana na Square Enixovoj prezentaciji, a to je Guardians of the Galaxy. Vodeći se primjerom Avengersa i Outridersa odmah je najavio da Guardians of the Galaxy neće biti live service igra.

Što se tiče Ubisofta naveo je kako će slijedeća Assassin’s Creed igra biti puno veća od Valhalle. Ubisoft Sofia navodno radi na novom DLC-u za Assassin’s Creed Valhallu što se podudara s glasinama o kojima smo nedavno pisali. Far Cry 6 će donijeti radikalne promjene u samu franšizu, te će se njen koncept strašno promijeniti nadalje. Skull and Bones je trenutno u planu za kasni dio 2022. godine ili čak 2023. Beyond Good and Evil 2 je još uvijek u jako ranoj fazi razvoja, a za kraj je spomenuo i iznenađujuću Ubisoftovu igru koja će biti prikazana tokom Ubisoft Forwarda, ali je dobio zabranu i ne smije ništa reći vezano za nju.

Što kažete na ove ‘glasine’? Vjerujete li Jasonu? Cjelokupan podcast možete pogledati ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano