Vijesti

Starfield će imati tri različite frakcije i pirate; pogledajte video koji otkriva i robota-prijatelja

Iako još uvijek nismo vidjeli ni jedan konkretan prikaz, novi veliki Bethesdin RPG i dalje se očekuje ove godine. Konkretan prikaz Starfielda nismo dobili ni danas, ali zato jesmo development video s nekoliko sramežljivih detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todd Howard i ekipa pričali su o frakcijama, točnije o njih tri. Kao igrači ćemo se moći pridružiti svakoj od njih, a tu je i četvrta grupa, grupa “loših momaka” imena Crimson Fleet, a kojima će se pridružiti oni koji se vole igrati zločestih svemirskih pirata.

Ali u Starfieldu ništa nije crno ili bijelo. “Što ako ste dobar čovjek i želite biti dobar igrač?” upitao se Emil Pagliarulo, direktor dizajna. “Prijavite pirate nekome od nadređenih”, vjerojatno je sugerirao način na koji možemo utjecati na tu skupinu unutar igre, odnosno okrenuti ih na dobru stranu.

Manje linearan i realističniji

Ukratko, ekipa iz Bethesde je u pet-minutnom videu poručila kako će Starfield biti manje linearan od Skyrima, Fallouta 4 i drugih njihovih prethodnih RPG-eva. Odluke će više utjecati na razvoj igre, a na likove ćemo teže utjecati.

Sve su to mantre koje ponavljaju svi drugi developeri u svakog novog RPG-a, ali nekog pomaka u žanru nismo vidjeli u posljednjih 10-ak godina. Hoće li baš Starfield pomaknuti granice? Saznat ćemo krajem godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano