Vijesti

Starfield curi na internet, čuvajte se spoilera

Review kopije za Starfield poslane su medijima i kreatorima, međutim, čak ni rigorozni NDA uvjeti, kao i obično, nisu dovoljni da neki od njih krenu puštati informacije i prikaze iz igre na internet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su društvene mreže prepune screenshotova, spoilera i detalja radnje koje dosad nismo mogli znati, a koje ni ne želimo znati prije samostalnog prelaska. Budući da smo naletjeli na neke od njih, samo ćemo reći da je Starfield pravi pravcati RPG u punom smislu riječi. Komplikacije koje mogu nastati iz različitih pristupa igranja djeluju u najmanju ruku na razini Skyrima.

Dobra vijest je da nije još puno vremena preostalo do izlaska jednog od potencijalno najvećih RPG-eva svih vremena. 31. 8. izlaze prve recenzije, a već idući petak 1. 9. prvi igrači, kupci skupljeg Premium izdanja uronit će u galaksiju koja skalirana u jednu igru broji više od 1000 planeta. Svi ostali, uključujući i Game Pass pretplatnike, Starfield će igrati od 6. 9. na PC-ju i Xboxu.

Ne i na PlayStationu, čiji revoltirani “fanovi” se u velikim brojevima pripremaju na izlazak igre. Naravno, ne kako bi ju igrali. Dok ovo pišemo, koordiniraju se masovna bombardiranja negativnim recenzijama na svim javnim servisima koji to dopuštaju. Nama će najzanimljiviji biti Metacritic, pa ako ste i vi jedan od onih koji primarno igraju samo na PlayStationu, u slučaju da vas već ne zaokupi izlazak Baldur’s Gatea 3 na PS5 (izlazi isti dan), onda pripremite kokice te u realnom vremenu s nama pratite nove drame u nastajanju. Bit će zanimljivo.

Igra

Povezano