Vijesti

Starfield tek treba izaći, a moderi se već okupljaju kako bi ga popravili

Bethesda i Microsoft još nisu potvrdili datum izlaska za Starfield. Inicijalno je to trebao biti studeni ove godine, međutim, iz prvog gameplay prikaza sasvim je jasna odluka o odgodi, a fanovi nisu uvjereni da će se Starfield izvoditi bez problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o gameplay traileru, poučeni iskustvom prethodnih Bethesdinih naslova bit će tu svega, od smiješnih bugova do poteškoća u izvođenju. Stoga su moderi kreirali tzv. Starfield Community Patch grupu. Grupa je to koja dosad na Discordu okuplja skoro 1000 modera, jezgru tvore istaknuti moderi s iskustvom modiranja prethodnih Bethesdinih igara, a ovo su neke od inicijativa:

  • Bolje pozicioniranje zametnutih predmeta i popravljanje njihovih svojstava
  • Ispravljanje grešaka u skriptama
  • Popravljanje broken questova
  • Popravljanje game-breaking exploitova
  • Označavanje elemenata pogodnih za modiranje u kodu igre

Zasad SCP grupa ne planira dodatavati novi sadržaj, balansirati gameplay ili uvoditi bilo kakve promjene koje bi narušavale originalnu koncepciju Starfielda.

Sve ispravke besplatno će izdati na Nexus Modsu, a kod će javno objaviti na GitHubu. I dok se članovi SCP-a koordiniraju, Bethesda dovršava razvoj Starfielda koji bi prema posljednjim informacijama trebao izaći negdje u prvoj polovici 2023.

Igra

Povezano