Vijesti

Steam je dobio napredniji pretraživač/istraživač igara; bez njega nikada ne bismo otkrili Among Ass

Valveov Steam Labs implementirao je još jednu inovaciju. Ovaj put prijeko potrebnu. Steam je dobio nove načine pretraživanja sadržaja s brojnijim i preciznijim kategorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, kada odaberete pretragu RPG-a možete dodatno suziti pretragu prema podkategorijama poput vrste RPG-a, lica igranja, tematike i modeovima. Slično se moglo raditi i ranije, ali sada je sve intuitivnije i brže. Ako želite više saznati o novom sistemu bacite oko na službeni blog.

Novi početak istraživanja Steam igara.

Novost su i specijalne sekcije s lijeve strane pretraživača. Ako ste u postavkama računa uključili opciju pregleda sadržaja za odrasle, tu ćete pronaći i posebnu Adult sekciju. A tamo ćete možda, kao i mi, otkriti ovaj naslov.

Among Ass je kopija Among Us, a čudne humanoide zamijenile su guzice. Princip igranja je sličan osim što nema online multiplayera (samo lokalni), a oružja i oruđa su…hm, specifična. Da nema novog pretraživača ja nikada ne bih otkrio ovaj dragulj. Hvala Valve.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano