Vijesti

Steelrising je nova RPG igra kreatora Greedfalla

U nedostatku zapadnjačkih RPG igara, Greedfall nam je došao kao sasvim lijepo i solidno iznenađenje. Ako kojim slučajem niste još uvijek odigrali igru, a igra vam se RPG svakako isprobajte Greedfall i pročitajte našu recenziju.

Danas je ekipa Spiders studija najavila svoju novu igru i ponovno je riječ o akcijskom RPG-u koji nosi naziv Steelrising.

Steelrising | Teaser Trailer

Vrijeme radnje je doba Francuske revolucije (dakle, 1848. godina), a mjesto radnje je Pariz. No, priča i radnja ima jednu veliku -- kvaku. Igra je smještena u alternativni Pariz u kojem robotska vojska Kralja Louisa XVI terorizira stanovnike Pariza.

Mi igramo u ulozi dotične Aegis koja je robot smješten u žensko tijelo (konzerve na aparatima) i koja je pazite sad-osobni bodyguard Marie-Antoinette. Cilj nam je pronaći svog kreatora i spriječiti tiraniju koju nad narodom provodi Louis XVI.

Igra će dakle biti open world RPG s bogatim main questom i hrpom side questova, a jako nam zanimljivo zvuči informacija da će naš glavni lik imati čak sedam oružja koja su već ugrađena u našu šasiju jer smo -- robot. Sva oružja ćemo moći nadograditi.

Steelrising trenutno je u razvoju za PS5, XSX i PC. Datum izlaska još uvijek je nepoznat.

Oznake
Back to top button
Close
Close