Vijesti

Stigao je demo za Airoheart, Zelda klon koji ćete poželjeti zaigrati

Krajičkom oka zahvatite naslovnu sliku i što vam prvo padne na pamet? Tako je, Legend of Zelda! I to definitivno A Link To the Past. Igra o kojoj je ovdje riječ je Airoheart i developer SOEDESCO se uopće ne srami priznati da je proprilično inspirirana Zeldama. Dizajn nivoa, gameplay i pixelart totalno podsjeća na Super Nintendo dane kada je Nintendo vladao, a gorespomenuta Zelda se štancala u milijunima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Airoheart je izrađen u Unreal Engine četvorci, a SOEDESCO obećava intrigantnu priču u maniri starih Final Fantasy igara. To znači upuštanje našeg heroja u epsku avanturu prožetu izdajom, tragedijom i iskupljenjem. Zvuči kao dobitan recept i željeli biste isprobati igru prije kupovine?

Imamo onda super vijest za vas, na Steamu je dostupan besplatni demo za isprobavanje koji će biti aktivan do 9.5. tako da imate nekoliko dana za to. Požurite! Zasad nema informacija kada će izaći cijela igra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano