Vijesti

Stigao je Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Kao što smo i najavljivali prošli tjedan, danas je bez previše (službene) pompe izdan Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, kolekcija posljednje tri igre i svih njihovih ekspanzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je trilogija dostupna samo na konzolama, ali uopće ne sumnjamo kako će se ona tokom dana pojaviti i na PC digitalnim trgovinama. Unatoč tome što su sve igre već stizale besplatno na PS+, cijena na PSN-u je dosta dobra – 379 kuna uz dodatan popust od čak 60% za PS+ pretplatnike.

U paketu su Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition što su najskuplje edicije svake od igara izdanih pojedinačno.

Nažalost, ovaj paket ne nudi ništa dodatno. Nema next-gen nadogradnje, nema novih trofeja i achievementsa… Samo tri igre u jednom paketu.

Danas informacije o novom Tomb Raideru?

Inače, za danas je Square Enix najavio tzv. Presents prezentaciju. Ovaj izdavač će u budućnosti na sličnim prezentacijama predstavljati novosti unutar kompanije. Bit će predstavljen novi Life is Strange s novom protagonistom, a od 18h gledat ćemo i nove prikaze Outridersa, Marvel’s Avengersa i Balan Wonderworlda, predstavit će se nove igre Square Enix Montreala, a bit će govora i o Tomb Raideru povodom 25. godišnjice serijala.

Iako je početkom ove godine bilo spomena o novoj Tomb Raider igri i Crystal Dynamics će pokušati ujediniti vremenske crte starije i nove generacije TR igara, sasvim smo sigurni kako na Square Enix Presents prezentaciji nećemo dobiti konkretne informacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano