Vijesti

Stigla je 1.0 nadogradnja za eFootball i to bez značajno novog sadržaja za offline igranje

U trenutku pisanja ovog teksta 1.0 nadogradnja za eFootball je vani već nekoliko sati, a serveri za online igranje upravo se podižu. Ostavilo je to dovoljno vremena za fokusiranje na offline mogućnosti, a kojih nema puno više nego dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvim pogledom na meni sasvim je jasno kako je Konami sav fokus prebacio na online igranje. Tako je u bazičnom offline modu i dalje prisutno istih devet timova sa šest stadiona te s limitom od 5 minuta.

Skriveni trening mod sa svim momčadima

Ipak, postoji nešto bolje, a što je iz nekog razloga Konami odlučio sakriti. Tzv. training mode nećete pronaći u glavnom meniju, skriven je u skroz desnom tabu, može se igrati sa svim momčadima, uključujući i nelicencrane timove s pravim igračima i formacijama, omogućen je odabir više razina težine, mogućnost promjene duljine igranja… Ali sve to na samo jednom stadionu.

Kao što su i govorili oni koji su imali prilike zaigrati ju ranije, 1.0 nadogradnja s gameplay strane zaista je fluidnija, potezi su realniji, lica igrača su uvjerljivija te sve djeluje znatno poliranije. Kakvi su vaši prvi dojmovi?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano