Vijesti

Stigla je ogromna rasprodaja na PSN!

Na 1. maj Sony i PlayStation su nas odlučili počastiti jednom prilično dobrom rasprodajom iz Japana. Prije nego slegnete ramenima i pomislite da vas ništa ne zanima, sjetite se samo RE2 Remakea, Ace Combata 7, Yakuze., Devil May Cryja 5, Shadow of the Colossusa i mnogih drugih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, sve one su na rasprodaji, a riječ je o zaista vrhunskim igrama. Mi ćemo ovdje izdvojiti samo neke naslove, a za kompletnu listu i spisak igara (sniženo ih je skupa s DLC-ovima više od 500) kliknite ovdje. Samo da napomenem da u trenutku pisanja teksta, ova promocija nije vidljiva na naslovnoj strani PS Storea Hrvatska, ali akcija je već počela i cijene su snižene kad kliknete igru koja vas zanima. Sigurni smo da će kroz par sati biti i na “front pageu.”

Kruha i igara

Kao i uvijek za većinu nas “pare” nisu problem jer ih nikad nemamo, pa je zato upravo sad prilika da se počastite s novim igrama. Smiješak. Ova promocija traje sve do 16.5.

  1. Resident Evil 2 Remake snižen je na 269knKLIK
  2. Kingdom Hearts III snižen je na 334kn KLIK
  3. Tekken 7 snižen je na 139,99knKLIK
  4. Ace Combat 7 snižen je na 269kn KLIK
  5. Soulcalibur VI snižen je na 199knKLIK
  6. Persona V snižena je na 149knKLIK
  7. Nioh je snižen na 114knKLIK
  8. Dragon Quest XI snižen je na 224knKLIK
  9. Yakuza 6 snižena je na 179knKLIK
  10. Ni No Kuni II snižen je na 149knKLIK

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano