Vijesti

Stigle su nove glasine o novom Silent Hillu kao PS5 ekskluzivi

Neka nas netko uvjeri da novi Silent Hill nije u razvoju. Ne može nitko! Jednostavno je previše glasina iz previše izvora da novi SH nebi bio istina. Radi se na rebootu serijala i/ili na P.T.-u – odnosno Silent Hillsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najsnažnije je dosad odjeknula glasina iz više izvora da je Sony pomirio Konami i Kojimu čiji studio se navodno vratio Silent Hillsu, odnosno nastavio rad na sad već kultnom P.T. demou. Kojima Productions je čak u nekoliko navrata hintao sve na Twitteru.

Sada se novim informacijama pridružio ResetERA forumaš KatharsisT. Prema njegovim informacijama radi se (i) na rebootu serijala kojim također koordinira Sony i koji je za to priliku angažirao dobar dio originalnog Team Silent teama uključujući direktora Toyamu, Masahiro Itoa i Yamaoka. Naravno, čim je umješan Sony to bi bila PlayStation 5 ekskluziva.

Kredibilitet ovim informacijama dali su admini ResetERE koji su zadržali sav info uz objašnjenje kako i oni imaju slične informacije.

Sigurno ćemo biti pametniji za nekoliko mjeseci.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano