Vijesti

Stigle su prve recenzije za Back 4 Blood: “Ako ste voljeli Left 4 Dead ovo je igra za vas”

Danas izlazi Back 4 Blood, spiritualni nastavak Left 4 Deada originalnih developera koji su sada okupljeni u Turtle Rock studiju. I sudeći po prvim ocjenama, izgleda da su uspjeli isporučiti dostojnog nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao i mi, tako su i ostali recenzenti dobili Back 4 Blood tek vikend uoči izlaska, što je ostavilo premalo vremena za neke ozbiljnije zaključke. Mnogi su zato za početak objavili tek svoje početne dojmove, a prosječna ocjena svih ostalih kreće se oko 79. Većina recenzenata slažu se u jednome, ako ste igrali i voljeli Left 4 Dead, ovo je igra za vas.

Nitko ne preporuča solo igranje

Sam Watanuki s The Gamera kaže da je Back 4 Blood ozbiljnija i više bad-ass verzija L4D koja je sve mehanike iz spiritualnog prethodnika podignula na još veću razinu.

Simon Mackenzie s VGC-a piše kako se radi o zabavnom naslovu, ali isključivo u multiplayeru. Igrajući solo ne zarađujete supply bodove, a igra vam ne prati statistike. “Čemu onda ponuditi solo igranje”, zapisao se Simon kojem se ne sviđa ni prijateljski AI, a zatim je preporučio Back 4 Blood za bezbrižno opuštanje s ekipom nakon seansi Warzonea i Siegea.

Phillip Tinner sa Screen Ranta B4B zamjera loše ponašanje AI suboraca i ne preporuča solo igranje. Hvali tehničku ispoliranost što je rijetkost za multiplayer orijentirane igre, ali i upozorava da budućnost ovisi o tome koliko angažirani će biti developeri koji su Back 4 Blood zamislili i promoviraju kao live service naslov.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano