Vijesti

Stigle su prve recenzije za službeni DS4 dodatak s pozadinskim tipkama

Kada nitko to nije očekivao, uoči izlaska PlayStationa 5 Sony je najavio službeni dodatak za DualShock 4 kontroler koji donosi dvije dodatne pozadinske tipke na poleđinu kontrolera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pozadinske tipke se mogu mapirati do 16 različitih tipki, a najviše će koristiti ozbiljnijim online igračima primjerice u FPS-ovima, jer bi pozadinske tipke trebale dodatno skratiti vrijeme reakcije. U Europu “Back Button Attachment” stiže sredinom idućeg mjeseca po cijeni od 30 eura, a već su krenule prve recenzije, koje su odreda većinski pozitivne.

Polygon piše kako se radi o odličnom dodatku za DS4 koji svoj posao odrađuje iznenađujuće dobro, a sve to tek za djelić cijene po kojima se prodaju ozbiljniji “pro” kontroleri.

S tim se slaže i The Verge koji tvrdi da za 30 eura se radi o izvrsnoj alternativi skupljim kontrolerima, a slaže se i Engadget koji ide toliko daleko pa obični DS4 kontroler s dodatkom uspoređuje s jednim SCUF Vantage 2 kontrolerom po cijeni od 200 eura.

Jonathon s IGN-a iznio je zanimljivu konstataciju s obzirom da kao i većina igrača nije nikad imao doticaja s drugim i boljim kontrolerima. Kaže da je bilo potrebno neko vrijeme da se navikne na njih, a zatim ih je jako zavolio i sada ne može bez njih, te se nada kako će slično riješenje biti implementirano od početka na PS5 kontroleru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano