Vijesti

Stigla je nova nadogradnja za PS5, ali i DualSense (update)

Sony je naknadno izbacio službene patch note, pa sad znamo što se zapravo poboljšalo odnosno popravilo na našim PS5 konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Da, poboljšana je sistemska stabilnost i performanse
  • Ispravljen bug koji je poništavao transfer podataka s PS4 na PS5 dok se u pozadini nešto skidalo. Problem je bio u tome što se nekim korisnicima poništavao i prijenos podataka i download
  • Manji problem s pisanjem/čitanjem teksta na nekim PS4 igrama
  • Poboljšana wireless stabilnost na određenim Wi-Fi routerima

Originalna vijest

Ako ste se jutros probudili ranije i želite odigrati Knack na PlayStationu 5, sigurno ste uočili novi update za PS5. Patch notes za novo ažuriranje je ogroman i opširan, pa si uzmite kavu dok pročitate što je sve novo:

  • This system update improves system performance

To je to. PlayStation 5 je postao još stabilniji. Vjerujemo da patch zapravo ispravlja razne bugove s kojima se PS5 još uvijek bori. Tu prvenstveno mislimo na smrzavanje konzole u igrama, rušenje pojedinih igara ili ponekada dupla ili trodupla instalacija diskova.

Zanimljivo da ćete ovaj puta morati ažurirati i DualSense, ali zaista ne znamo što patch poboljšava ili popravlja na njemu. Nadogradnja teži 868MB.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano