Vijesti

Stiže 1.3 nadogradnja za Cyberpunk 2077: Zumiranje mape prema van… I?

“Je li to sve??!”, zapitali smo se mi i svi ostali nakon što smo vidjeli prve promjene u nominalno velikom 1.3 patchu za Cyberpunk 2077. Baš kao i prošlog puta, kada su dočekani na nož, ekipa iz CD Projekta odlučila je prije otkrivanja (nadamo se masivnog) popisa zakrpi baciti fokus na jednu ili dvije po njima bitnije stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da je nakon 4 mjeseca rada spotlight zaslužila jedna, nazovimo je tako, ogromna promjena. 1.3 patch za Cyberpunk 2077 donosi mogućnost zumiranja mini-mape prema van. Da, da. “Novi sistem za mini-mapu olakšat će navigaciju i kretanje kroz Night City.”

Čitava lista promjena sutra u 18 sati

Druga velika promjena je resetiranje perkova. Kako poručuju iz CD Projekt Reda, in-game predmet za resetiranje perkova bit će lako dostupan svim igračima.

Ostatak promjena CDPR otkrit će sutra u utorak 17. 8. u 18 sati za kada je zakazan prigodni stream na Twitchu i Youtubeu, a datum lansiranja nadogradnje još uvijek nije specificiran. Je li to sve od velikih promjena?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano