Vijesti

Stiže li Xbox ekskluziva Sunset Overdrive i na PlayStation? Tako izgleda

Navodno je pozitivan odgovor na to pitanje, ako se pita pouzdane i “pouzdane” leakere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunset Overdrive je najavljivan kao system seller za Xbox One te je čak imao i svoju specijalnu ediciju konzole. Međutim, iako pompozno najavljivan, prošao je relativno mlako, bez obzira što i nije toliko loša igra. 2014. je davno iza nas no Insomniac je prošle godine misteriozno objavio sliku iz igre, hintajući da se nešto dešava sa igrom. S obzirom da ih je netom prije kupio Sony, prve su pretpostavke bile da bi mogao uslijediti port za PlayStation 4.

No kako to biva u svijetu igara, tresla se brda rodio se miš. Odnosno u ovom slućaju sve palo u zaborav. No danas je isplivao zanimljiv popis igara koje dolaze na novu i prošlu generaciju PlayStation konzola.

Leak uključuje, između ostalih, Sunset Overdrive: Refreshed Edition za PS4 i PS5 te navodni nastavak imena Sunset Apocalypse. Takvih leakova po Twitteru ima zaista puno te bi se eventualno i preko njega prošlo sa dozom opreza da se u cijelu priču nije uključio i sam Sony koji je trademark za Sunset Overdrive prebacio na sebe krajem prošlog mjeseca.

Iako sve to zajedno nije apsolutno nikava potvrda dolaska igre na PlayStation, kada se sagleda zajednički kontekst, nekako se logički zaključuje da gdje ima dima ima i vatre. Insomniac je vlasnik IP-a, dok je Microsoft vlasnik prava na igru. No nije za odbaciti kako su Sony i Microsoft postigli nekakav dogovor oko izdavanja igre i na PlayStationu.

Kako god da se priča razvije, uvijek je lijepo vidjeti da negdašnje eksluzive kako pronalaze put do drugih platformi kako bi što više igrača moglo uživati u njima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano