Vijesti

Stiže nam GTA III iznenađenje

Kakvo iznenađenje? E to morate pitati Rockstar.

22. listopada 2001. godine svjetlo dana je ugledala igra koja je promijenila tadašnji pojam open world žanra. Ne samo taj žanr, GTA III je promijenio čitav gaming. Kako jedna od najvažnijih igara u povijesti gaminga ove godine slavi dvadesetu obljetnicu, iz Rockstara su izdali priopćenje od jedne rečenice kako nas do kraja godine očekuje “zabavna iznenađenja”, od kojih neka posebno za GTA Online igrače.

Već se neko vrijeme šuška kako bi glavne GTA igre trebale dobiti remaster/remake tretman u doglednoj budućnosti te biti objavljene za novu generaciju konzoli. Amazon je praktički potvrdio remaster/remake GTA IV za PlayStation 5 prije nekoliko mjeseci. Rockstar je nedavno nasilno ugasio fan-made GTA III remake, što je samo pojačalo sumnje da je službeni remaster/remake u izradi. To bi posebice imalo smisla kada se pogleda da je Rockstar za desetu obljetnicu izdao igru za mobilne platforme. Sprema li još jedno reizdanje i za dvadesetu?

Što god da Rockstar ima u planu, nadajmo se samo da nisu u stilu “veselih vijesti” koje su Kojima & Co pripremali za nas proteklih godinu dana pa na kraju ispale vrlo loš vic odnosno trolaža.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close