Vijesti

Stiže novi battle royale naslov smješten u Vampire: The Masquerade univerzum

Baš i nema nekih naznaka da će battle royale žanr doživjeti zasićenje čim se pojavljuju vijesti poput ove. Studio Sharkmob kojeg čine veterani igara kao što su Hitman i Tom Clancy’s The Division (Ubisoft i IO Interactive) su izbacili kratki video teaser za svoju prvu battle royale igru koju rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priličan trn u oku većine igrača upoznatih sa situacijom je taj da će igra biti smještena u Vampire: The Masquerade univerzum gdje će se razne sekte vampira sukobiti na krovovima Praga. Nije poznato mnogo toga, a od onog što se zna je to da ćemo moći igrati solo ili u timu protiv drugih i Entityja koji želi pobiti sve vampire te da ćemo pritom koristiti oružja, nadnaravne moći ili srkati krv za nadljudsku snagu.

Ipak, taj gorespomenuti priličan trn u oku igrača je doveo do toga da je broj dislajkova na videu već premašio broj lajkova, a većina komentara su uglavnom negativne konotacije. Sve u stilu: “Čemu ova igra? Zašto? Tko bi ovo htio igrati uopće?”. Ako je ovo ikakav indikator uspjeha, bolje da se Sharkmob pripremi na mogući brodolom. Bilo kako bilo, izlazak igre se očekuje sredinom 2021. godine.

Povezano