Vijesti

Stranice u boji za PlayStation 5 već su u prodaji

Kao što smo najavili čim je iz tvornica prije nekoliko mjeseci procurila vijest kako ćemo moći odvojiti bočne stranice PlayStationa 5, ako ih Sony neće prodavati u raznim bojama i motivima, onda će netko drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najpoduzetnijima se pokazala jedna tvrtka iz Engleske (čije ime ni stranicu nećemo reklamirati) koja za 40 dolara i besplatnu poštarinu nudi bočne stranice različitih boja i motiva.

Tamnoplava, crna, crvena, military zelena… Teško se odlučiti koja izgleda bolje. Mi jedva čekamo vidjeti tematske covere s motivima poput God of Wara, Horizona, Spider-Mana i nekih drugih, međutim, legalno će takve moći prodavati samo Sony i(ili) licencirani proizvođači.

Ipak, 40 dolara za komad plastike zvuči jako puno. Uskoro će internet preplaviti slične ponude, a vjerujemo i nižih cijena, jer radi se o poprilično jednostavnom proizvodu.

Oni koji posjeduju 3D printere moći će raditi covere kakve žele, a na forumu su neki poručili da će svoje raditi od Plasti Dipa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano