Vijesti

Stray Souls je novi psihološki horor japanskog stila

Prošle godine Stray je kao maca oduševio igrače, a ove ili iduće godine to bi mogla učiniti još jedna skitnica. Stray Souls je psihološki horor poljskog Jukai studija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stray Souls igrače stavlja u cipele Daniela, mladića bez neke perspektive i budućnosti, međutim, izgleda da će sve krenuti na bolje kada mu baka ostavi kuću. Oduševljenje brzo splasne kada shvati da je kuća opsjednuta, ukleta ili čak oboje. U prvom prikazu Stray Souls vuče na japanski stil horor pripovijedanja što može biti samo plus ako se pravilno izvede.

Developeri navode kako će linearnu priču pratiti nasumični gameplay elementi. Primjerice, neprijatelji i jump scareovi neće uvijek biti na istim mjestima, a promjenjivi su čak i vremenski uvjeti. Developeri obećavaju i klasične zagonetke u stilu old-school Resident Evil i Silent Hill naslova, ali u modernom stilu.

Kako će sve to izgledati u cjelini mogli bismo saznati već ove jeseni, kada Jukai studio planira izdati Stray Souls na PC-ju, PS4/5 te XONE/S/X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra