Vijesti

Subnautica developeri traže $300 tisuća dolara od kriminalnog G2A dućana

Prije nekoliko tjedana CEO G2A digitalne trgovine prozvao je sve developere, pa i kupce izjavom da izvole dokazati svoje tvrdnje kako su ključevi za igre koji se prodaju preko njih ukradeni ili su dio sive mreže koja definitivno postoji na G2A digitalnoj trgovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vas možda kao krajnjeg kupca to nekako ne zanima ako ćete proći jeftinije, ali velike su šanse da je ključ (kod) koji ste kupili za igru ukraden, odnosno, kupljen je ukradenim kreditnim karticama i sl.

Prvi developeri koji su zatražili da im G2A isplati $300,000 je ekipa iz Unknown Worldsa – studia koji je napravio fantastičnu Subnauticu. Oni tvrde da je netko preko ukradene kartice i G2A dućana kupio 1,341 Steam kod za igru Natural Selection 2. Naravno, kad je saznao što se događa, vlasnik kreditne kartice je tužio developera i ovi su morali isplatiti čovjeku $30,000 tisuća dolara.

Ne zaboravite, G2A CEO je izjavio da će isplatiti 10x više ako netko dokaže da je oštećen. Prema tome ispada da G2A mora Unknown Worldsu isplatiti velikih 300 tisuća dolara.

Ekipa iz G2A se još nije oglasila, ali Subnautica developeri neće odustati od svog potraživanja na koje imaju pravo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano