Vijesti

Sudeći prema prvim dojmovima, Star Wars Jedi: Survivor neće razočarati

Veliki svjetski mediji dobili su priliku zaigrati Star Wars Jedi: Survivor mjesec dana prije izlaska te podijeliti svoje dojmove. Na radost svih fanova, izgleda da će nastavak Fallen Ordera biti jedan od najboljih Star Wars naslova uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojma smo da je Survivor u najvećoj mjeri jednak prethodniku, međutim, svi elementi su popravljeni i unaprijeđeni na razinu iznad. Od borbe i kretanja do sekundarnih aktivnosti te općenitog kretanja svijetom. Bio je to plan od prve napisane linije koda. Fallen Order postavio je temelje, a Survivor će poboljšati svaki aspekt igraćeg iskustva.

“Za prvu igru tim je više savladavao ono što je zacrtao Stig (Asmussen, glavni direktor igre, op.a.) te da izgradimo nešto od nule. Učili smo i gradili igru u hodu. Za drugu igru postavili smo se u stilu ‘ok, naučili smo milijun stvari, dobili povratne informacije igrača, primijenimo sve naučeno u drugu igru'”, VGC-u je ispričao glavni producent Paul Hatfield iz Respawna.

Star Wars Jedi: Survivor zakazan je za 28. 4. na PC, PS5 i XSX/S, a Respawn obećava veće i detaljnije mape, manje praznog hoda, nove borbene poteze, raznovrsnije protivnike, nove načine kretanja, a sama priča bit će mračnija i konkretnija.

Igra

Povezano